Veldig bra start, men blev lidt for mye til sist, fikk faktisk lidt nok av hovedpersonen Allan

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Er snart ferdig med boka. Jeg tror også det er menina at det skal være hinsides all logikk og fornuft. Artig underholdning. Selv er jeg hvertfall veldig fornøyd, sitter igjen med smil om munnen og er underholdt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ideen var god og utgangspunktet var godt, men det tok jo litt av etter hvert kan man nok trygt si... Derfor blir den jo også omdiskutert.
Jeg tok den som en grei avkobling fra andre mer seriøse sysler, og det er jo nettopp en avkobling dette er. En masse sprøyt koblet sammen med historiske begivenheter og historiske personer, så totalt overdrevent at man må riste på hodet og lure på hva som rører seg oppi knollen på Jonas Jonasson.
Jeg likte best å lese den svenske originalutgaven; det funket bedre enn den norske oversettelsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg. Artig start, men etterhvert ble dette fryktelig slitsomt og helt hinsides logikk og sannsynlighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror faktisk at det var meningen at alle overdrivelsene i denne boka nettopp skulle være hinsides all logikk og sannsynlighet. Og da får man vel bare ta det som de fantasifulle og overdrevne rundkastene og vanvittige saltomortalene de jo er...

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Helt enig. Jeg skjønner ikke at denne boka har høstet så mange lovord. At en enkelt mann skulle ha opplevd så mye og bl.a. møtt så mange store statsledere, er så utenfor all sannsynlighet at det bare blir dumt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

....eller eventuelt litt befriende og morsomt.

Det finnes mye god litteratur som ikke akkurat har rot i den virkeligheten vi befatter oss med. Ringenes herre, Harry Potter er noen eksempler. Men det er jo ikke alle som fenges av eventyr for voksne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er ikke så selvhøytidelig og likte derfor boka kjempegodt. Det var humor og tull og tøys fra ende til annen - just my cup of tea :-D

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, du har rett. Det er ikke alle som liker......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva