Boka er sterk, uten tvil. Men jeg måtte gi opp underveis, for språket ble så banalt og rart at jeg ikke klarte å motivere meg til å lese videre selvom historien i seg selv var veldig bra. Jeg håper også at dette er noe som aldri kommer til å skje igjen, men dessverre har jeg ikke så stor tro på menneskene at jeg tror det ikke vil skje igjen. Og det skremmer meg litt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Miklòs Nyiszli sier selv at han er lege og ikke forfatter, så det forklarer vel språket som du reagerer på. Nå er det faktisk slik at språket i ei bok du leser veldig ofte avgjør om du leser HELE boka. Dessverre !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G