Nydelig! Fasinerende! Fantastisk å lese en historie som blir fortalt minst like mye gjennom bilder. Gleder meg til å se hvordan filmen blir!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

LIker begge bøkene til Selznick, syns de har noe magisk over seg begge to. Filmen "Hugo" var helt nydelig! Det var ikke før i slutten av filmen jeg så at stasjonsvakten var Sacha Baron Cohen. Han har jeg skikkelig sansen for. Glede meg til å se ham i Diktatoren :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke sett filmen før nå - den var også fin, men jeg synes boken var et hakk bedre. (Jeg har omtalt filmen i bloggen )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For litt siden kom forfatteren også med boken Himmelfallen, som er skrevet/tegnet på samme måten. Jeg syntes riktignok ikke den var like god som Hugo Cabret, men vel verdt å lese likevel når man har sansen for denne måten å fortelle en historie på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har merket meg det. Forfatteren har en fin web-side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nettopp ferdig med denne nå....det var en fin opplevelse. Jeg vil også få med meg filmen. Jeg har blogget litt om denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta