En av mine absolutte favoritter. Denne familiesagaen har alt ; drama, humor, vitenskap, psykologi, fantasi og historie. Eugenides skriver utrolig bra og boka er fri for dødpunkter. Denne vil jeg lese igjen engang.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Denne boken går rett inn på listen over favoritter og den får høyeste terningkast. Etter min mening har denne boken alt: en god og drivende historie, et fantastisk persongalleri og et sjeldent godt språk. Jeg kunne nesten ønske jeg hadde denne ulest.

Les, les, les!!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg sendte boka videre med en gang jeg var ferdig med den, nå vil jeg ha den på nytt, for det er så mye jeg vil lese en gang til. Ikke minst den siste delen der det handler om seksuell og kulturell identitet, som GuroS skriver under her, jeg ble sittende igjen med helt nye tanker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

helt enig. Veldig god og engasjerende bok som i alle fall fikk meg til å tenke en ny tanke eller to.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Middelsex er ei bok jeg håper mange vil ha glede av å lese. Helt enig med deg slik du beskriver boka. Ellis Island - tårenes øy av Fred M. Steward er også en bok å anbefale.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boken er engasjerende, sår, tankevekkende og lærerik. Jeg ble veldig oppslukt mens jeg leste den. Boken anbefales absolutt! Dessuten er oversettelsen svært god. Dette er en av de bøkene som i veldig stor grad "sitter igjen" i meg fortsatt (flere år etter lesingen), i form av bilder og minner av mange detaljer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtLena Risvik PaulsenFindus