En farlig bok å lese for kvinner, en smart bok for menn. For kvinner fordi den bekrefter alt det teite man kan få bekreftet om menn, for menn fordi den åpner noen dører til å forstå kvinner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg satte pris på ca den første halvdelen av romanen. Deretter gikk det nedover, synes jeg. Etterhvert ble det rett og slett litt kjedelig, synes jeg. Liker mye bedre The Blindfold eller What I loved. Har lest det meste av Hustvedt og synes faktisk hun er noe ujevn som forfatter. Et svært intelligent intellektuelt menneske er hun. Hun vet, på det beste, å skrive nesten besettende god litteratur!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg merket meg var at boken ble litt repetitiv, og det er ganske godt gjort når den er så kort som den er. Dessuten slutter den irriterende nok som ventet, og da mister den det nødvendige løftet som boken må ha for å trå ut av det ordinære.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg