Er jeg den eneste bokelskeren som ikke har lest bøkene til Karl Ove Knausgård?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 26 svar.

Det er jo fint at det er frivillig hvilke bøker vi skal lese... he he

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok ganske mange bokelskere som ikke har lest KOK.
Men det er nok enda flere som ikke har lest mange andre forfattere.
Kanskje jeg skulle lage tråder om alle de forfatterne jeg ikke har lest.
Det har jeg forresten ikke tid til, og ikke vet jeg hvem alle er, heller, så ...

Måtte bare harselere litt. :))

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Intet er vel lettere enn å lage tråder om en eller annen forfatter som ikke er viden kjent i Norge (merker stadig at jeg leser bøker så å si ingen andre her inne har i biblioteket). Men poenget med Knausen, slik jeg oppfatter det, er at han er blåst opp, til de grader, av media til å være noe så mye større enn han er. Bobla sprekker med tiden, tenker jeg. Det er rett og slett ikke så viktig å lese Knausgård. Selv om alle NORSKE medier skulle få oss til å tro det...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Joda, mediene har nok hjulpet svært på salget av Knausgårds bøker. Men eneste måten å finne ut på om man er enig er nok å lese bøkene selv.

Hvordan de bedømmes i framtiden, gjenstår å se (boble eller viktig (hva nå det måtte bety?) å lese).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Joda, du har jo selvsagt rett i at fremtiden vil vise hvordan vi ser på Min Kamp-prosjektet :-) Jeg leste bind 1 (og kjedet meg). Leste så et stykke på vei i bind 2 og synes det ble enda mer kjedelig og intetsigende. Kunne ikke fatte hvorfor dette til de grader ble hauset opp i mediene. Jeg har faktisk resten av serien på lydbok. Kanskje jeg setter noe at det på som bakgrunnsstøy etterhvert ;-) Det er jo greit å vite hva man uttaler seg om, ja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest de, og har heller ikke lyst til det. For meg virker bøkene lite interessante, og jeg har ikke lyst til å bruke tiden min på dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikkje lest noko av han. Kjem neppe til å gjera det heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har egentlig tenkt det samme. Er jeg den eneste?? Godt å vite at jeg ikke er det. Og jeg kommer ganske sikkert ikke til å lese Knausgård heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tvang med gjennom nr 1 og startet på 2'eren. Kjedet meg voldsomt - uinteressante greier - gjesp...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bøkene til KOK er noe av det jeg aller minst kunne tenke meg å gi meg i kast med.

Jeg sier som Lillevi lenge ned her: middelaldrende, moderne manns liv og levned er ikke noe som fenger..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har ikkje lese dei, og det har sålangt ikkje freista å gjere det heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nei, det er du ikke alene om. Nå leser jeg riktig nok mest fantasy, men det blir litt annet innimellom. Når det gjelder Knausgård har jeg blitt litt allergisk av alt medieoppstyret kjenner jeg. I tillegg så føler jeg at uansett om han skriver aldri så bra så finner jeg liksom ikke interessen for å lese om livet hans.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har heller ikke lest Knausgård av den grunn at det har blitt altfor mye av han.Høyst oppegående venner sier han kan skrive så jeg tviler ikke på det,men som sagt det har vært altfor mye fokus på han og bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjøpte de første 5 bøkene på forskjellige tilbud og venter med den siste til den kommer på tilbud. Så langt har ikke lest noe av KOK enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok flere av oss som ikke har lest bøkene hans, jeg leste riktignok Ute av verden for mange år siden. Det som er helt sikkert er at bøkene hans gjør inntrykk på mange, det er 40! tråder bare om Min Kamp 1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Då Knausgårdfeberen rasa som verst, kjøpte eg bok nr 1 - vart nysgjerrig på kva dette var. Og mannen KAN skrive - utan tvil. Enkelte sekvensar er glitrande! Men - eg bestemte meg likevel for ikkje å fortsette, sidan han for meg vart vel privat......

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke lest noe av ham ennå, men skummet igjennom de første sidene av første bok i Min Kamp i bokhandelen på Gardermoen en dag jeg hadde et par minutter til overs. Knausgård skriver om døden på en helt fantastisk måte. Jeg ble nesten helt satt ut.

Jeg har lenge nektet for at jeg kommer til å lese serien, men jeg må si at disse sidene pirret nyskjerrigheten min. Jeg har kommet så langt som til å kjøpe første bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Melder meg på! Ikke lest, og kommer ikke til å gjøre det. Ikke interessert.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Respekteres JA, forstås NEI....Kanskje en eller annen gang, Lillevi?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I utgangspunktet var jeg lite interessert i tematikken (middelaldrende, moderne manns liv og levned). Etter hvert som sirkuset tok av, fikk jeg hele prosjektet mer og mer i vrangen. Det jeg har hørt av forfatteren, har heller ikke bidratt til å vekke nysgjerrigheten.

Jeg sier som Toril i denne tråden; i en alder av 60 + har jeg en ønske- og leseliste som burde holde for resten av livet - med bøker som virkelig frister :-)

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Neida, jeg har heller ikke lest "Min kamp" bøkene.
Siden verden er full av god litteratur, er det ikke vanskelig å velge noe annet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

eg har heller ikke lest de :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke lest et ord i dem, og kommer nok ikke til å lese noen av dem,har de heller ikke i min samling..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig Per Kristian. liker best spenning, trillere og krim gjerne en god grøsser også :-) så Knausgård kommer nok ikke inn i detta huset

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, takke meg til en grøsser fra Dean Ray Koontz, eller en 800siders fra Tom Clancy .Leste også flere av bøkene til Arthur Hailey for noen år tilbake.. Nei Knausgård kommer ikke inn i mine hyller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Librosaurus vTom-Erik FallabokxleserRufsetufsaannelinguaMarteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTherese LierJostein RøysetEgil StangelandGuro BBoktimmyKristin F. JørgensenFlyvebladIda Charlotteingar hGrethet87Karen RamsvikSiv ÅrdalBerit RLilleviKristine W. JensenIngunn SOmar ZavalaEli HagelundEivind  VaksvikmoiraThomas Heie H.ElisabethMarianne KesselKarin  JensenGrete AastorpEmilie Siljuberg KlevenOlav Østebø OlsenÅsane BibliotekEster Stove NessBjørn  BakkenAjiniakraFindus