En god krim,man bare gleder seg til neste bok.Jeg stor koste meg med denne boka.Sean er en krimhelt man blir glad i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hm.. Er den såå god? Jeg har bare lest de 70-80 første sidene ennå, men hittil er jeg ikke veldig imponert. Kanskje den tar seg opp etterhvert?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkruat lest den ut, og den var passelig spennende. Rå og hardbarket, er det ikke det man kaller denne type krim? Interessant som Oslo-bok, her kan man følge den godeste Sean nærmest pub til pub og gate opp og gate ned. Det er helt klart hovedpersonen, politimannen Sean som gir boka driv. Men er det ikke usannsynlig at en politimann som etterforsker en sak kan oppføre seg sånn? Eller?... Kanskje jeg leser neste og, -for han kan jo ikke dø på siste side?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, er ferdig med boken nå, men ikke helt overbevist. Gir den en 3'er, kanskje 4.. Den var bra, og jeg kommer til å lese i alle fall neste bok, men mine forventninger var nok for høye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin Eftevand