Jeg kan forstå at dette blir for kjedelig for mange, for det skjer ikke all verden i denne romanen.. Men jeg liker den kjempegodt likevel, for personene er så utrolig gjennomförte og 'ekte'! Jeg liker også at vi kan bruke fantasien og selv tenke oss til hvordan det går med noen av personene. Dette er en slags 'observasjons' roman, vi er flue på veggen i folks leiligheter i deres ujålete 50-talls hverdag. Styr unna om du forventer deg masse action, ellers kan jeg anbefale denne boken varmt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg storkoste meg med den. Jeg vokste opp på 60 tallet med en mor som hadde "støv på hjernen", og kjente meg derfor igjen i denne. Forfatteren har laget gode personportretter som virker troverdige, og jeg likte språket veldig godt. Jeg oppfattet boken både humoristisk og tragisk. Jo denne kan anbefales.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

EvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine Aske