En lettlest og underholdende bok. Synes nok at Live, hovedpersonen var veldig naiv. Hun gikk inn i forholdet med egypteren uten å ha tenkt noe om konsekvensene. Men det var interessant å se inn i egypternes hjem og kultur. Alt i alt en leseverdig roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, vi er nok mange som reagerte på at Live var utrolig naiv og godtroende. Men hun følte seg alene, hun lengtet så veldig etter å høre sammen med noen, og hun følte vel at hun ikke hadde så mye å tape. I en slik setting kan noen og enhver bli både blind, døv og naiv. I forelskelsens rus ser man bare det man vil se...

Jeg er helt enig i at Naken i hijab er en leseverdig roman, og muligens også et lite varsko til jenter som drar til fjerne steder med litt for rosenrøde og romantiske drømmer.
Boka er alt i alt en meget hederlig debut fra en forfatter som forhåpentligvis om ikke så altfor lenge kommer med ei bok til fra Egypt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke lest boka, så skal ikke si noe om innholdet. Men må kommentere den at hun virket så naiv. For når man forelsker seg, så ser man ikke alltid konsekvensene av valgene man tar. Man ser bare det man vil se. For andre og i ettertid kan man virke veldig naiv, men det skjer dessverre med langt flere enn man skulle tro.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er klart at når en er forelsket ser man ikke så veldig langt, Men kunne ikke venninna se litt mer av situasjonen. Det var jo påfallende at han først var forelska i henne,men da hun avviste han, gikk videre til Live..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  Vaksvik