Som sagt - ulike markeringsbehov.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg synes du har vært litt urettferdig mot Dipso her. Han synes bare det er spennende å se hvordan andre organiserer bokhyllene sine, hvordan de ser ut. Det gjør han vel ikke til en kikker. Isåfall er jeg selv en kikker, for det er bare få dager siden jeg gjorde et google bildesøk på bokhyller for å få ideer til hvordan organisere boksamlingen min hjemme. Hadde synes det var koselig å se bilder av andre bokelskeres bokhyller og biblioteker. Ikke hva som stod i dem, men hvordan de var organisert. Hvis jeg ikke er helt på viddene så var det vel det Dipsol også var ute etter. Jeg synes ikke det er pent gjordt av deg å si at han har markeringsbehov av den grunn. Det er vel mer markeringsbehov å kalle Ham for kikker.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er skummelt å tolke hva andre skriver - det ender ofte opp med en feiltolkning. Jeg kommenterte Dipsolitteratens svar til meg. Så vidt jeg kan se har jeg ikke kalt ham "kikker", tvertimot kommenterer jeg at han "storkoser" seg med interiørbøker om bøker.
Og svarer som jeg mener - "så fint".

Og som tidligere sagt.....vi mennesker har ulike markeringsbehov. At noen ut i fra mitt svar - tolker ham som en kikker - får stå på deres egen regning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Greit at du reagerte på tråden, kanskje du har et poeng, kanskje ikke? Men vi kan være høfflige, kan vi ikke?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Se - svar til Janna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det synes jeg, men selv finner jeg ikke noe direkte uhøflig i denne tråden. Greit nok at man skal være litt oppmerksom på hvordan man uttrykker seg på nettet, men det kan også være greit å prøve å tolke det man leser i beste heller enn i verste mening (og å se hva det svares på).

Godt sagt! (5) Varsle Svar

KJEMPEGODT poeng! Måtte skrike her selv om det ikke er god nettetikette. Det er så lett å glemme å være høflige mot hverandre på et forum hvor man ikke ser hverandre, og det er så flott når noen tar den upopulære oppgaven å minne en på det. Flott Morten :O)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noir