Synes den var kjedelig. Spesielt språket, leste ca 50 sider før jeg ga opp. Leste deretter de to siste kapitlene for å se om det var verdt å lese resten, men nei.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig, denne boka er det ikke verdt å bruke tid på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes boka var kjempespennende! Ikke hundre prosent fornøyd med slutten, den ble litt brå. Ellers likte jeg den kjempegodt, liker også de andre bøkene til forfatteren godt. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Personene var pappfigurer. Katrin har "noen kilo for mye" og er lærerutdannet. Lif har "lyst hår" og er "psykopat". Men hva mer? De har vel familie, noe de tenker på utover øyeblikket? Den lille hunden Putti er den man føler størst interesse for. Han er iallfall troverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

gretemorLesevimsaSteinar JøsokKaren RamsvikOleKaroline in WonderDolly DuckEivind  VaksvikmarithcHarald KTralteJan Erik  OlsenReadninggirl20StineErikIdaAndreas BoklesersbjrnlvldKay NilsenPirelliVannflaskeJune PlutonikaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudvaskeklutannelinguaKjetil Klakegg BergheimtuhamremoiraLibraritas vMartinenBjørn  BakkenMereteAlice NordliLaila StenbrendenIngunn SAnne Berit GrønbechSimen "Boktimmy" IngemundsenGrete AastorpGro Anita MyrvangKathrine