Glimrende lattervekkende skildring av hva som kan skje dersom guder tar menneskeham.

Burlesk som vanlig og med en del samfunnskritikkk (som vanlig) blir vi presentert for Tordengudens sønn som får i oppdrag å omvende det finske folk tilbake til den gamle troen på de gamle finske gudene.

En rekke hysterisk morsommme og dypt tragiske episoder følger og det hele ender med at en mengde finner er omvendt til den nygamle troen.

Hørte denne boka på lyd (lest av Erik Hivju) og kan varmt anbefale den. Ikke ofte jeg ankommer jobb om morgenen hylende av latter!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har akkurat bestilt denne på Mammut-salget. Høres ut som om jeg har valgt riktig. Da er det bare å glede seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aldeles enig - dette var en fantastisk morsom bok! Med et ikke så rent lite islett av kritikk mot firkantede helsemyndigheter.

Beste jeg har lest av Arto Paasilinna.

Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl