Der var årets første bok lest! Og syns det var en nydelig bok å starte det nye året med :) Helt herlig <3 Likte veldig godt den nynorske oversettelsen, språket og ikke minst menneskene!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Fantastisk flott bok. Har lest den paa norsk og akkurat naa leser jeg den paa fransk. Liker ogsaa veldig godt filmatiseringen av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en fantastisk bok. Jeg ble forelsket i Gavaldas måte å skildre omgivelser på. Felte nesten en tåre da boka var slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så enig jeg også. Vidunderlig bok, sjarmerene karakterer, kort sagt herlig. Skulle gjerne ha vridd en 2-300 sider ekstra ut av den om det hadde vært mulig, og hadde nesten ikke lyst til å lese den ferdig - fordi jeg da visste det ville vært slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg er heilt einig med deg. Gledar meg til å lese "Lukka er ein sjeldan fugl" av same forfattar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den gjekk så lett å lesa at det var mest som å sjå ein film. Einig i at det var flott språk. Likte og boka Eg elska ho, men angrar på at eg valde å høyra den på lydbok. Irriterande opplesar! Gler meg til å lesa Lukka er ein sjeldan fugl.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Saman er ein mindre aleine" er veldig veldig fin, men jeg ble litt skuffet over "Lukka er ein sjekdan fugl". Mulig jeg hadde alt for høye forventinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg elska "Saman er ein mindre aleine" og "Eg elska ho", og gledde meg også til å lese "Lykka er ein sjeldan fugl". Der blei eg skuffa, gitt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate Kristin