Jeg har en sønn på 21 år som nå tjener "konge og fedreland", og som trenger noe å lese på om kveldene. Han har aldri brydd seg om å lese bøker, men han ble nysgjerrig på biografien "Jeg er Zlatan" om fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic. Denne slukte han, og han har nå fått lyst til å prøve å lese noe innen krim. Jeg har jo veldig mye bra krim i hyllene mine, men er så redd for å velge feil så han mister lysten igjen! Jeg har alltid vært en bokelsker selv, og håper at han også skal finne gleden ved å lese bøker.

Som hint kan nevnes at han ikke likte filmene om Wallander og Beck, men likte god filmene Hodejegerne, Millenium-trilogien samt dem om Hannibal Lechter. Han liker heller ikke Sci-Fi eller Fantasy.

Jeg har hittil kun vært en ivrig leser og ikke deltager av diskusjonsforumet, men "kaster meg" nå uti det og ber om hjelp. Jeg har selv fått mange gode tips om bøker her inne, og håper at noen kan hjelpe meg med gode forslag til hva han kan lese. Det trenger nødvendigvis ikke være noe jeg har i hyllene mine, for jeg kjøper gjerne inn nye bøker til dette formålet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Catch-22

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med "Jarle Klepp" bøkene av Tore Renberg.(5 utkommet til nå), vellykket filmatisering også her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ut fra hva du forteller at han liker, ser det ikke ut til å være vanskeligere enn å holde seg til thriller-sjangeren, og velge bort politi-krim og bøker av den klassiske "whodunnit"-typen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser du har flere bøker av Jo Nesbø, hva med å prøve Harry Hole? Prøv med den første, liker han den så har han jo mange å ta av :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje bøkene til Thore Winter er noe; Mordene i Møllebyen og Birdie. Handlingen er lagt til Moss og omegn. Lettleste, spennende og lokalt. Så at du var fra Østfold. Bøkene ligner ikkepå Wallander eller Beck, men er muligens mer lik plottet i Hodejegerne. Lykke til, håper du lykkes. :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bor jo i Moss også, og jeg har faktisk tenkt flere ganger på at jeg burde lest de bøkene selv. Så da kan de jo bli til glede for oss begge to - tusen takk for tipset!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie