En fabelaktig bok med mange lag, en umiskjennelig Saabye-het og samtidig noe som egentlig ikke likner noe jeg har lest før. Den er akkurat så merkelig og absurd at det går, og Bernhard skildres på en destillert og samtidig mangefasettert måte. Noen av favorittpassasjene mine i boka finnes der Bernhard opptrer som lege - der menneskeligheten og omtanken han har for andre kommer fram, kontrastert med den kalde, tekniske og strengt analytiske tilnærmingen han har til obduksjonens "kunst". Jeg er imponert, og gleder meg allerede til neste bok av Lars Saabye Christensen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå har jeg begynt på denne igjen.. jeg prøvde for en tid tilbake men da la jeg den fra meg.. syns begynnelsen var langtekkelig..men har gitt den litt mer tid nå.så virker som at den er litt bedre:) tide får vise:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En herlig roman! En fengende, rar, absurd, morsom og alvorlig historie. På det språklige nivå er der mye morsomt (og spesielt)!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsa