Mange Murakami-fans liker ikke denne boka.

Jeg er ikke en av dem. Her får en mer enn nok å reflektere over om en vil. Jeg synes faktisk historien var riktig morsom, selv om den behandler passe mørke temaer og store doser desperasjon.

Om du liker annerledes, småsurrealistiske fortellinger, er dette boka for deg. Egentlig er den ikke så surralistisk, man må bare venne seg til å tenke i metaforer når man leser boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Lenge siden jeg har lest denne. Vurderer børste støv av den når jeg er ferdig med 1Q84. For meg er Murakami alltid en glede å lese, og Hardkokt eventyrland og verdens ende er således intet unntak.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson