Herlig møte med Faldbakkens krim! Dette var første bok jeg leste av Faldbakken, og jeg skal helt klart lese mer av ham!

Veldig spennende og god, ingen dødsoner. Samtidig litt rolig bok, ikke så veldig hesblesende med masse aktion.

Skremmende å se hvordan enkelte mennesker kan være i sitt innerste mørke, hvilke handlinger og virkninger som kommer ut av det.

Nitid jobbing av hovedpersonen løser ikke bare den aktuelle saken, men også en tilsvarende sak som er 15 år gammel. Veldig artig å bli kjent med Jonfinn, håper han er politi i noen av de andre bøkene også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Enig. Knut Faldbakken er en av de norske forfatterne hvis bøker jeg alltid syns at jeg må ha.
At han har etterforskere med et privatliv som også er interessant å følge med på, er et pluss.
Men "Natthagen" er vel alle foreldres store mareritt: At den bråmodne tenåringen i familien blir savnet og funnet igjen misbrukt og drept... - Og når handlingen skjer ved Mjøsas idylliske bredder, der det er fine turområder og badesteder, så kommer temaet ekstra nærme oss som bor i nærheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jonfinn er politi i alle Faldbakkens krim unntatt "Alle elsker en hodeløs kvinne".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er så enig, så den anbefalt her inne og har akkurat lukket den igjen. Likte den veldig godt!!Faldbakken er god til å skape stemninger. Kjente lukten av sommer mens jeg leste. Blomsten i natthagen.. Tok laaang tid før jeg mistenkte den skyldige. For noen menneskeskjebner!! Skal lese mer krim av han!!! Men er enig med den som sa at det var knappe etterforskningsressurser i en slik sak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaGladleserTove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit Tinholt