Flott roman som anbefales!

En kald vinter, alene i huset sitt langt unna folk, huset fullt av bøker, en hund han er veldig glad i, en kjæreste som betydde (og betyr) veldig mye for ham, mange ingredienser til å lage en god roman av.

Når er en helt alene uten noe særlig omgang med andre mennesker, får en kanskje et litt annet forhold til ting enn mer "siviliserte" mennesker. Hva er et menneskeliv verd hvis han mener dette mennesket har gjort noe galt? Retterdighetssansen oppleves litt annerledes av ham enn de fleste av oss andre "vanlige" mennesker.

Jakten på hundens morder er vanskelig og lang. Håpet på å få tilbake kjæresten er like vanskelig og langt.

Kort sagt en god bok, som vil sitte i lenge, og som gjør at leseren gjør seg noen tanker. Veldig godt skrevet, fine setninger. Lettlest, selv om jeg som leser må stoppe opp og tenke over en del av setningene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er pinefullt å lese om hundens død, om tapet av ham. Men iallfall et lyspunkt med alle jegerne som blir avlivet! Å ta livet av en jeger eller soldat er jo ikke drap. De er ute i samme ærend selv. Skikkelige folk burde gi dem en kule, og hovedpersonen her gjør heldigvis det.

En nydelig bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hæ? Håper dette er ironi!?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva