Fantastisk oppfølger til den suverene krimmen Nådens omkrets!

Jeg var veldig spent på om Brekke klarte å følge opp forrige bok, og det klarte han med glans!

I Drømmeløs er det også to historier, en fra for 250 år siden og en i dag. Disse to har et eller annet med hverandre å gjøre.

Odd Singsaker er som etterforsker en herlig figur, og det er artig å følge ham og hans Felicia (fikk i en periode av boka assosiasjoner til tittelen på Jørn Lier Horsts andre bok Felicia forsvant).

Brekke klarer å holde meg som leser engasjert hele boka, ingen dødpunkter, spennede parallellhistorier, fine hovedpersoner, kort sagt en fantastisk krim!

Jeg hørte denne som lydbok, samtidig som jeg leste i papirutgaven, og Finn Schau som oppleser er utrolig flott som oppleser og gir meg som lytter en veldig god leseropplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig. Boka anbefalast.

Nok ein gong har Jørgen Brekke lukkast med å skrive ei spennande krimbok med historisk touch. Terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S