Elsket denne boken når jeg var mindre! Er nok grunnen til at det ble mye leking i skogen :)Drømme seg inn i en virkelighet med borg, røvere og skumle vesner... Og Ronja er jo en übertøff jente!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Gode minne knytte til høgtlesing på sengekanten her, ja! Så frodig,så finbodskap!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var blitt litt for gammel da den norske oversettelsen kom, så den hører ikke egentlig til barndomsminnene mine. Men det er en fantastisk bok. Astrid Lindgren var godt over 70 da hun skrev den, men har vel aldri hatt en livligere fantasi, eller stilt seg så fullstendig på barnas side.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må si at dette er en bok jeg husker først og fremst som film, men det var vel også en av de bøkene mamma leste høyt tenker jeg, husker hun leste Mio min Mio, det var fantstisk bok det.. Men Ronja var ei tøff jente ja, det var mega skummelt når de hoppet frem og tilbake over det svære gapet (som jeg ikke husker hva het..) Fantastiske minner dette

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må bare slenge meg med: denne boken, i likhet med de fleste av Lindgrens bøker, er kort og godt fantastisk: min mamma leste de til meg, og jeg har lest dem til mine barn, akk, jeg husker hvordan spenning krøp fysisk nedover ryggen min, hvordan blodet kokte i triumf sammen med disse figurene; hun foregrep det meste: bare prøv og les Harry Potter med Lindgrens bøker under vesten...!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Simen "Boktimmy" IngemundsenToneMartine (@martineleser)Birkatove NessChristofer GabrielsenHarald AndersenHallgrim BarlaupBjørn BakkenMarianne KesselJenny Dahl BakkenLilleviTonesen81TralteHeidiLinda RastenRisRosOgKlagingGro Anita MyrvangKarin Bergkjell kJane Foss HaugenToveGeir BjerkestrandTine SundalAgnete M. HafskjoldKay NilsenLesevimsaKari-AnneJulie StensethRotehovudetAnniken LIngunn SKristine87IdaIngunnKine Selbekk OttersenHegeAnne Berit GrønbechDinaSol