Det burde finnes et nytt valg: "Har lest igjen".

For dette er en bok jeg nettopp leste igjen. Ikke minst fordi jeg selv har tenkt tanken. På å starte et Holistisk Detektivbyrå. Inspirert av Gro Harlem Brundtlands tankegods om at "Alt henger sammen med alt". Med bakgrunn i konsulentlivet jeg kjenner så godt: "Alt skal faktureres".

Og vi lever jo i en verden hvor vi kan snakke med delfinene og både hvaler og sild hopper opp av sjøen. Inn på stranden. Og dør.

Det har dog ikke noe med denne boken å gjøre. Som handler om helt andre ting. Men dog ... jeg undres ... hvor ble det av alle delfinene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg Marit TinholtNinaHilde Merete GjessingKarin BergEivind  VaksvikTine Victoria Halvorsen TronierHelen SkogKetilTine SundalTonesen81Tone HSaraMarit HøvdeEmilie GeistMarit AamdalRisRosOgKlagingHilde VrangsagenIngunn SHeidi LLinn HaugLene AndresenVannflaskeingar hKay NilsenmarithcBjørn SturødQi AiAud Merete RambølgretemorAgnete M. HafskjoldTerje N AbuslandIngeborg GRufsetufsaalpakkaLars MæhlumLibraritas vVigdis VoldElisabeth OppegaardBjørg L.Reidun Svensli