Det burde finnes et nytt valg: "Har lest igjen".

For dette er en bok jeg nettopp leste igjen. Ikke minst fordi jeg selv har tenkt tanken. På å starte et Holistisk Detektivbyrå. Inspirert av Gro Harlem Brundtlands tankegods om at "Alt henger sammen med alt". Med bakgrunn i konsulentlivet jeg kjenner så godt: "Alt skal faktureres".

Og vi lever jo i en verden hvor vi kan snakke med delfinene og både hvaler og sild hopper opp av sjøen. Inn på stranden. Og dør.

Det har dog ikke noe med denne boken å gjøre. Som handler om helt andre ting. Men dog ... jeg undres ... hvor ble det av alle delfinene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit Honningsvåg