Dette er en veldig god bok. Den forteller en fryktelig historie, men skildringen av Aliide er imponerende og språket er av høy kvalitet. Jeg vil sterkt anbefale den.

Jeg føler at boka gir god innsikt i hvor fortvilet og ekstremt vanskelig menneskers situasjon ofte er i undertrykkende regimer, og hva som skjer med mennesker som stilles overfor umenneskelige valg.

For folk som er interessert i tematikk som tortur, livet i undertrykkende regimer og i tiden etterpå så kan jeg også anbefale Ariel Dorfmans teater (jeg har ikke sett det, bare lest det) Døden og piken/La muerte y la doncella/The death and the maiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Som du vil se har flere av oss skrevet om denne boken tidligere. Jeg er helt enig i alt du skriver. Men hvorfor begynner du en ny diskusjon når det ligger flere på denne boken fra før?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Si det. Jeg har ikke noe bedre svar på det enn at det ble sånn denne gangen. Som forholdsvis ny her inne så kjenner jeg ikke de uskrevne reglene, så hvis det er et brudd med Bokelskere-etiketten å starte nye tråder for bøker andre har kommentert fra før av, så var jeg ikke klar over det. Jeg ser at jeg heldigvis ikke er den eneste som har gjort dette, og jeg kan forsåvidt ikke love at jeg aldri kommer til å gjøre det igjen heller. Nå, tilbake til lesinga! =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, ingen kritikk! Bare at det er så mye lettere å følge de forskjellige lesernes mening hvis det ligger inne på samme tråden! Jeg synes det er veldig interessant å lese hva de forskjellige mener om bøkene jeg leser!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R