Dette var en enorm skuffelse. Min første bok av Indridason. Mulig at de tidligere bøkene har vært bedre. Etter å ha lest denne, fatter jeg rett og slett ikke hypen og de gode omtalene, jeg kan på strak arm ramse opp minst 20 nordiske krimforfattere som skriver betydelig bedre krim enn dette. Synes rett og slett at det var platt og kjedelig, dårlig og uengasjerende skrevet. Allt for mye pjatt om familieforholdene til "helten". Unni Lindell tar jo også med mye familie stoff om Isaksen, men hun gjør det på en helt annen måte, som passer inn i selve storyen. Skal være rimelig nøden før jeg leser mer av denne forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

I Irrganger og Anger er det medarbeiderne som har ordet. Etterforsker Erlendur Sveinsson er på ferie. Har lest alle Indridasons bøker og liker hans måte å skrive på. Om Erlendur kommer tilbake igjen, ja det vet vi ikke enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R