Herlig bok. Lettlest og spennende. Var veldig vanskelig å legge i fra seg så fort den var åpnet. Likte så godt person- og apegalleriet. Og når jeg reflekterte over spesielt personene i boka i ettertid, så var det jo helt naturlig med russiske horer og grønnhårete aktivister i en og samme bok. De hørte hjemme der alle samen. Og apene var jo bare helt superskjønne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er einig i at boka er lettlesen med godt språk. Eg las Vann til elefantene av same forfattar tidlegare. Samanlikna med den tykkjer eg ikkje Apehuset er fullt så god. Men boka var interessant og lærerik. Bonoboer er apar eg ikkje visste noko om frå før. Sara Gruen har sett seg inn i livsforma og språket deira, så det ho skriv om dette er heilt truverdig. Eg lika framstillinga av hovudpersonane, forskaren Isabel og journalisten John.
Første del av boka fenga, så kom ein noko langsom midtdel, og så tok boka seg godt opp på slutten.
Fint med forfattaren sitt etterord.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Berit B LieHarald KCathrine Marie HansenSiv ÅrdalQi AiKirsten LundDolly DuckTralteKarin  JensenStine SevilhaugAnniken RøilSiljetove NesssveinToveLibraritas vRufsetufsaLene AndresenTarjeimgeGrete AmundsenReadninggirl20Hanne MidtsundJulie StensethGro Anita MyrvangellinoronilleBabynemiBjørg L.Vigdis VoldBeathe SolbergMari Nordø LommelunAnne Lise JohannessenKaroline in WondertuhamreHeidiLisbeth Kingsrud KvistenHelge Thime-IversenIngeborgAnn ChristinLillevi