Hoppsan!

Da er det altså en god del som deler min fascinasjon over Kindle o.l. Og joda - jeg leser vanlige bøker jeg også, men falt fullstendig for Kindle. Lett å les på, lett å bære...

Jeg har en nyere versjon og synes den er upåklagelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Ok, da kan du sikkert svare meg på hvor lenge batteriet varer, ikke alltid jeg er i nærheten av en stikk-kontakt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Jorun. Beklager det seine svaret. batteriet på en kindle varierer fra tre uker til to måneder. Min versjon har batterikapasitet en måned. Ikke verst det heller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, men tåler den vann? Sånn feks om jeg skulle være uheldig å søle litt kaffe. Eller om jeg skal lese på stranda. Tenker da på sand og sånn også. Jeg er ei skikkelig kløne. Og er den grei å lese på ute i sterkt lys. Dette ble mange spørsmål. Men inponerende batteri tid :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den tåler omtrent det samme som en vanlig mobil vil gjøre tipper jeg. Selv om den nok er noe mer robust så ville jeg behandlet den på samme måte. Den er ypperlig å lese ute på i sterkt lys.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, jeg er ei stor kløne, så kommer ikke til å kjøpe lesebrett enda. Ellers er det inponerende at de har lang batteritid, og er gode å lese på i sterkt lys :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Min 2 år gamle kindle DX holder i to uker med tung daglig bruk. Det er riktig nok med nett tilkoblingen avslått med unntak av når jeg laster ned nye bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ifølge reklamen så kan batteriet vare 3mnd mellom ladinger. Det forutsetter sikkert litt forsiktig bruk. Med 3G (Whispernet), som jeg har, så kan man fx slå av nett-tilkoblingen. Selv har jeg kjøpt et omslag til kindle'n min med innebygd leslys, og det suger nok litt batteri. Og jeg er ikke så nøye med å slå av kindle'n, jeg bare legger den fra meg og så får den gå i dvalemodus av seg selv, og det suger også batteri. Men på tross av dette så har det gått over 1 mnd mellom hver gang jeg har måttet lade kindle'n min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takker for svar :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leselyset spiser -mye- batteri. Jeg kjøpte et slikt omslag på Gatwick for et par måneder siden - må nå lade langt oftere enn da jeg brukte separat leselys. Men i utgangspunktet trenger ikke kindlen å lades mer enn en gang i måneden, altså.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage