Vaklet mellom 3 og 4 på terningen, og det er en svak firer. Det blir rett og slett litt i tynneste laget. Eventyr er vel og bra, og dette er ikke dårlig skrevet. Men enkelte karakterer blir for endimensjonale, og enkelte løsninger blir litt for lettvinte. Alt i alt, grei underholdning, og kanskje leser jeg neste bok også. Men med tanke på hvor kult konseptet i første boken var innfrir ikke oppfølgeren. Nysgjerrig på om lesere nærmere den tiltenkte målgruppen opplever denne; om de også er litt skuffet, eller om det holder mål. Det kan jo tenkes jeg begynner å bli voksen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg enig i dine vurderinger av denne bok nr 2. Synes den var på grensen til å bli kjedelig, blir bare en 3-er hos meg. Tenkte også på det med tiltenkt målgruppe og må nok innse at jeg med mine 40 nok ikke holdt i riktig bok:-)) du får gi meg et hint når du har lest neste;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodemine