Som forfatter/oversetter har jeg jobbet med mange forlag - noen liker jeg bedre enn andre, men det har mer med personkjemi å gjøre enn noe annet, tror jeg. Jeg føler trang til å sitere Terry Prachett når det gjelder forlag: I would like them to give you the books and me the money. Når det gjeler bøker, tror jeg at forlag er det siste jeg ser på, når jeg tenker meg om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som leser (og mini-forlegger) er jeg mest glad i de forlagene som setter litteratur foran profitt. Ikke at det er noe galt i å tjene penger, men å overgi seg til kommersialisme kan bety at god litteratur aldri utgis begrunnet med manglende inntjeningspotensiale. Men - uansett; bøkene er viktigere enn forlaget. :)

Når det gjelder velklingende navn er det danske forlaget "Rosinante" en favoritt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rosinante er et herlig navn på et forlag - og faktisk mitt danske forlag!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NinaMaikenStig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva