Jeg var i utgangspunktet VELDIG skeptisk til hele finans og poker-delen ved denne boka. Men det tok seg opp. Det tok seg opp til de grader! Full av cliffhangers som tvinger deg til å fortsette, korte kapitler som aldri skuffer og flere gåter som gjør det omtrent umulig å prøve å løse dem selv. Helt til siste side (og da mener jeg den aller siste) så er spenningen der og den slutter på et så høyt punkt at det kun er å glede seg til oppfølgeren! Min skepsis ble snudd, jeg ble overbevist; dette er en utrolig bra krimbok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Boka var slett ikke verst. Det jeg likte var at hovedpersonen hadde svakheter, ikke hade svart belte i karate osv. Jeg synes han skriver ok, og som du sier har en bra driv.

Jeg tror at finans er et godt utgangspunkt for thrillere.

Jeg kommer også til å følge denne serien videre, da dette er min "husmorporno".

Tror det blir enda bedre når Høiæther begynner å skrive bredere og ikke fullt så økonomisk rett frem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KsomniferumChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta