Synes Flaggermusmannen var en helt grei krimbok og tenker at jeg muligens kommer til å lese flere Harry Hole bøker etter hvert når jeg får lyst på en krim igjen. Men jeg har et spørsmål til de av dere som har lest flere av bøkene i den serien: Er det best å lese de i den rekkefølgen de ble utgitt i, eller spiller det ingen rolle om man hopper litt rundt omkring i rekkefølgen man leser dem i?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det er en liten fordel å lese dem kronologisk da historien rudt Harry Hole bygger på seg om du forstår. Men det går ann å håpe rundt. Anbefaler å ta dem kronologisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg synes at de bør lese i rekkefølge.då får du med deg utviklingen til harry hole + at det følger litt med i fra de andre bøkene men de er jo min mening då .PS. BØKENE BLIR BARE BEDRE OG BEDRE

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svaret! Skal absolutt ta det med i betraktningen når jeg skal velge ut neste Harry Hole bok. Tenkte meg kanskje at det kunne være litt sånn når det gjelder utviklingen til Harry selv om bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Men på den andre siden så er det akkurat det med at bøkene bare blir bedre og bedre som lokker meg til å hoppe over noen. Syntes nemlig ikke akkurat at Flaggermusmannen var en fantastisk bok selv om jeg syntes Nesbø viser et godt potensiale som krim-forfatter i den, og kunne tenke meg å hoppe rett til noen av de beste bøkene hans der potensialet er blitt bedre utviklet.

Hva er den beste Harry Hole boka mon tro?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes personskildringene i bøkene til Nesbø er fantastiske. Er er godt mulig å lese dem uavhengig a hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svaret! Tenkte nemlig at jeg skulle lese en av de senere bøkene i serien neste gang siden de har fått bedre kritikk. Så da er det godt å vite at jeg ikke går glipp av så mye hvis jeg hopper over noen av de tidligste i første omgang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde H  HelsethSteinJan Arne NygaardBertySol SkipnesMarianne AugustaAlice NordliLibraritas vJulie StensethGodemineAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTone SundlandIdaSolalpakkaRufsetufsaStine SevilhaugLeseaaseAnneWangingar hkjell kJoannBjørn SturødVigdis VoldAstrid SæverhagenLilleviToneMerethe SolstadVannflaskeIngvild SMorten JensenErlend Rødal VikhagenMonica CarlsenHarald KEli HagelundArne SjønnesenWenche VargasElin FjellheimSimen "Boktimmy" IngemundsenTjommi