Jeg fikk denne boka av min mor, som tydelig ikke hadde peiling på hva boka handla om :p Boka er blodig, men personlig synes jeg boka er veldig spennende og annerledes fra andre bøker jeg har lest. Jeg tror denne boka fenger spesielt gutter av en eller annen grunn, så jeg anbefaler denne boka spesielt til gutter som kanskje ikke leser så veldig mye. Jeg har lest noen av de andre bøkene i serien også, og de andre bøkene er også bra i mine øyne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har lest denne boka. Darren Shan fanget meg i første setning. Jeg synes Darren er en fantastsik forfatter som kommer på og får ideer som disse. Du har kanskje rett, kanskje bøkene fanger gutter mest... Flott at jeg er litt guttejente da ;) Jeg har lest flere bøker av Darren Shan og jeg blir like imponert hver gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila