Et selvutleverende, litterært storverk som går Knausgårds "Min Kamp" en høy gang.

Kanskje ikke, men proppfull av anekdoter som vil glede de som er litt over gjenomsnittet opptatt av Skeid, Molde FK, Vålerenga og/eller norsk fotball generelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Min betydelige sportsinteresse og min interesse for å lese dyrkes gjerne hver for seg. Men av og til dukker det opp ting som gjør det naturlig å kombinere dem.

Tittelen på denne boka var en sånn ting. Den hørtes passe kul og uhøytydelig ut, og etter et par bøker av det tyngre slaget, var det deilig å kunne gi seg i kast med noe sånt.

Feel-good og lettlest er begreper som har svevd lavt over bokelsker-landskapet i det siste. Jeg kan bruke begge disse uttrykka om boka til dos Santos, i positiv betydning.

Mulig det også skyldes hell med timingen, men jeg gir disse 210 sidene med humor og hygge en 5-er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KTine Victoria Halvorsen Tronierandreas h. o.Thomas KlakeggAtmanNinaTonesen81PangLeserKarin BergJulie StensethRandiAEllen E. MartolMonaBLJeanetteKorianderVildeIdaLilith NagelAnjaMaren Hjelle AuneIngeborgSkedsmo BibliotekHildeTonjeMarianne MIngvild SMarianne  SkageJan Erik  OlsenKikkan HaugenCarolineRonnyArcticDwarfTanteMamieMerethe SolstadkntschjrldEvaKathleen Rani HagenKristian RakeMarit AamdalJenny Dahl Bakken