Utrolig tung i begynnelsen når det blir forklart hva som er bakgrunnen for etterforskningen, men jeg ble totalt oppslukt etter dette..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg slet litt i starten jeg også, men så klarte jeg ikke å legge den fra meg - og leste alle tre i et jafs. Etter disse bøkene, er det vanskelig å finne bra nok krim bøker! God fornøyelse - hvis du ikke allerede er ferdig med dem:))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare så synd at forfatteren gikk bort så alt for tidelig ellers kunne vi sikkert fått mer. Men det spørs om han hadde klart å "toppe" dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, enig! Jeg skulle gjerne ha lest flere av ham! Jeg synes forresten den første boken var litt annerledes skrevet enn de to siste. Leste et sted at kona hans hadde skrevet noe av den siste boken - men synes de to siste var litt ulik bok nummer en - psykologisk sett. Har du tenkt noe liknende?:))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joda konen eller samboren var sikkert inne å påvirket noe av det stoffet. Det sies også at hun satt/sitter med et ufulstendig manuskript på enda en bok av ham, jeg vet ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det ganske lenge siden jeg leste de bøkene. Har lest mye forskjellig siden. Men når du sier det så var det muligens noe der. Mulig første bokken inneholdt mer "generell info" for å bygge opp historien. For jeg mener at historien (triologien) tok seg opp etter hvert. Er det noe slikt du mener?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes den tok seg veldig opp. Den tredje boka var min favoritt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heilt ening! Eg klarte ikkje å legga den frå meg, gler meg til å lesa dei andre bøkena og! Kos deg med boka :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anniken RøilkntschjrldSigrid NygaardAnne-Stine Ruud HusevågBjørg Elin NærlandedgeofawordLabbelineHilde Merete GjessingLars Johann MiljeEster SNinatuhamreNinaKristine LouiseStig-Ivar StellanderTine SundalBenedikteBerit RRuneAstrid PedersenTore HalsaalpakkaIngvild STheaEvaLillevipussybot iversenHege H.MartineAnn-ElinDolly DuckJoakimLailaTone HRisRosOgKlagingSol SkipnesKarin  JensenHarald KTanteMamieRandiA