Bok nummer to i serien, og denne verdenen som Cassandra Clare har laget blir bare mer og mer fantastisk! Utrolig deilig å bare kunne sette meg ned å drømme meg bort i en annen verden! Boken er fylt av spenning, overasker stadig og har ingen kjedelige partier. Leste den ført i serien på nosk, og det virker som om bøkene er mye bedre skrevet på engelsk. LES LES!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Enig med deg. Fantastisk spennende bok! Kan ikke vente med å lese den neste. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig, synes bok nr. 2 var helt utrolig spennende. Klarte ikke å legge den fra meg. Gleder meg stort til å ta fatt på bok 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du burde også prøve deg på "The infernal devices". Det er en serie av samme forfatter som handler om samme verden som "The mortal instruments". Men serien finner sted i en annen tid og et annet sted, alikevel vil det komme opp en del navn du vil kjenne igjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så litt på serien nå på nettet, den må jeg bare lese. Tusen takk for tipset !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee