Veldig bla bok! Må nesten lese hele serien, for jeg dør nesten av nysgjerrighet angående hva som kommer til å skje videre! Skulle ønske jeg leste denne på engelsk og ikke norsk, så kommer til å lese de andre på engelsk. Men en fantastisk bra bok som jeg ikke klarte å legge fra meg. Ga opp mye av nattesøvnen min for denne boken!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Begynte å lese denne boken i dag, og jeg er allerede på side 140. Med andre ord, jeg kommer til å lese den ut fort! Den er veldig spennende, og jeg gleder meg til filmen kommer ut :) Blir nok bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var ganske bra denne. Det kommer jo film om boken også. En del kjente skuespillere der. Han kongen fra serien Tudors spiller Valentine og Lena Heady (Sarah Connor Chronicles) spiller moren. Aidan Turner (Kili fra Hobbiten og vampyren i Being Human) spiller Luke. CCH Pounder som Dorothea og Jared Harris som Hodge. Traileren virker bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble også hektet på denne serien :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R