Jeg synes dette var en veldig bra bok. Den rommer så mange lag. I begynnelsen oppfattet jeg den som en slags samfunnskritikk. Vi møter overflatiske, livstrøtte mennesker som boltrer seg i et velstandssamfunn. De er fremmedgjorte for hverandre. Selv forelskede par lever helt på siden av hverandre, uten å kunne snakke sammen om det som er viktig for dem. Så glir handlingen over til å bli en slags kriminalfortelling. Og her er noe av det geniale. Mange tidligere hendelser vi har hørt om,som ble brukt i en annen sammenheng, blir nå trukket fram på nytt av etterforskerne som bevisførsel på en påstått forbrytelse. Etterhvert forandrer boka seg på nytt. Det er ikke lenger noen kriminalsak. Handlingen blir heller trist og åpner for tanker og følelser på et dypere plan.

Oppe i det hele var boka svært underholdende. Jeg hørte den som lydbok og satt ganske fjetret under store deler av opplesninga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolvikHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita Roen