Samanlikna med Chesil Beach opplever eg denne boka som hastig i forma og overfladisk – trass detaljrikdommen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg likte også Chesil beach bedre. Bare ideen bak boken, samt måten den var skrevet på, tok meg mer enn Lørdag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er uenig, selv om jeg likte On Chesil Beach bedre da jeg nettopp var ferdig med den, enn jeg likte Saturday da jeg akkurat hadde lest den ut. I ettertid er jeg ikke så sikker på hvem jeg liker best ... det er omtrent et år siden jeg leste ut Saturday, men senest i dag satt jeg og tenkte på den! Jeg synes den var litt tung i starten, men det løsna veldig etter hvert.

Bøkene har det til felles at de foregår over et veldig kort tidsrom og viser hvordan små handlinger får store konsekvenser, men det er vel det McEwan gjerne bygger bøkene sine rundt (i alle fall de fire jeg har lest). Chesil Beach er kanskje mer kompakt og uten "kjedelige" partier, men å kalle Saturday for "overfladisk", det synes jeg blir helt feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er lenge siden jeg leste Lørdag nå, og jeg må bare si at den har festet seg hos meg... Kanskje ikke den aller mest handlings mettede og spennende boka å lese, men den har definitivt vekket tanker hos meg som har blitt hos meg lenge etterpå... På grunn av dette må jeg si at det er en god bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila