Jeg synes du skal forsøke "Elskede Sputnik". Den er liksom noe lettere å forstå hvis du har problemer med det absurde i Murakamis bøker. Men hvis du ikke har det vil jeg anbefale "Trekkoppfuglen" og hans siste Bok "1Q84". Lykke til med å oppdage Murakamis verden!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Moro med så mange svar på mitt lille frustrasjonsutbrudd.

intet: Jeg leste den på norsk, ja, men dialekta til Hoshino plaga meg ikke. Og ja, det er lov å ikke like det som alle andre liker. Men det er liksom så kjipt å bli så skuffa!

Lise Munthe: Jeg tror ikke jeg har problemer med å "forstå" det surrealistiske. Men der er mange tråder i Kafka på stranden som ikke henger sammen, noe som sikkert er meningen, men de ulike fortellingene engasjerte meg dessverre ikke nok til at jeg ble interessert i å forsøke å pusle dem sammen. Takk for tips om Elskede Sputnik, Trekkoppfuglen og IQ84.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Er stor Murakami-fan, men han har vel mer eller mindre sagt at han stort sett skriver uten mål eller mening. At han skriver det som faller han inn og at det ikke finnes noen dypere mening i bøkene hans. Noe som er ganske skuffende.

Om du ikke likte Kafka på Stranden vil jeg ikke anbefale 1Q84 eller Trekkoppfuglen, da dette egentlig bare blir mer av det samme. Om du fortsatt vil lese mer Murakami hadde jeg heller prøvd meg på Vest for solen, syd for grensen (min favoritt), Norwegian Wood eller noen av novellene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHarald KTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaSynnøve H HoelaRmaNdA Bais