denne var underholdende og tankevekkene når man tenker på hvor trygg og god barndom man selv har iforhold til det som blir presantert i denne boken. herlig bok om å leve her og nå

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes også denne boken var meget god, men tror nok jeg vil oppsummere den ganske annerledes enn deg. Underholdende og herlig er ikke de inntrykkene jeg selv sitter igjen med.

Det er rystende lesing om overgrep og grov omsorgssvikt fra tankeløse, selvopptatte foreldre som aldri skulle hatt ansvar for barn. Det gjør nesten vondt å lese om barns grenseløse lojalitet overfor slike foreldre. Det er nesten utrolig at de hadde styrke nok til å komme seg ut av elendigheten - i hvert fall de fleste av dem.

Boken er overraskende godt skrevet synes jeg, og sklir aldri over i det sentimentale eller selvmedlidende. Sterk bok.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg er helt enig med Heidi B, dette var en bok som grep om hjerte. Kjente både medlidenhet med barna og ble imponert over den stolthet de viser i sin til overmål utfordrende hverdag. Nesten skremmende å få formidlet den lojalitet som barna utviser, og blir sint på deres vegne. Det kan synes som om kjærligheten til foreldrene er uslitelig. En sterk leseopplevelse jeg vil huske lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er så enig med både Heidi og Ester.Skulle gjerne ha fulgt familien noen flere år. Ja, det var helt utrolig å lese om så mye elendighet, men samtidtig mye kjærlighet, tro og håp. Ufattelig at barne har klart seg så godt på tross av den barndommen. Det er ikke så ofte jeg har lyst til å lese ei bok flere ganger, men denne er et unntak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LesevimsaSteinar JøsokKaren RamsvikOleKaroline in WonderDolly DuckEivind  VaksvikmarithcHarald KTralteJan Erik  OlsenReadninggirl20StineErikIdaAndreas BoklesersbjrnlvldKay NilsenPirelliVannflaskeJune PlutonikaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudvaskeklutannelinguaKjetil Klakegg BergheimtuhamremoiraLibraritas vMartinenBjørn  BakkenMereteAlice NordliLaila StenbrendenIngunn SAnne Berit GrønbechSimen "Boktimmy" IngemundsenGrete AastorpGro Anita MyrvangKathrinealpakka