Ha klar neste bok før du leser denne! Jeg ble ferdig med denne boken en lørdagskveld, og det var forferdelig å måtte vente helt til mandagen for å få tak i bok 4. Beste bok i serien så langt! I denne boken skjer det virkelig saker og ting hele tiden! Og for en slutt!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Helt enig! Leste ut denne i går kveld, og nå er jeg veldig glad for at det er hverdag og jeg har mulighet for å få tak i den neste ganske kjapt.
Del 1 var jeg ikke like fornøyd med som de 2 første bøkene, men her klaffet alt igjen. For en avslutning! Og for en handling og utvikling gjennom hele boka. Oi, oi, hvordan skal dette gå videre?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med dere begge to! Har lest alle unntatt "A Dance with Dragons", og "A Storm of Swords" er den beste i serien! Så langt!...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Satt med åpen munn og store øyne da siste settning ble lest. Tok midlertidig neste bok opp fra nattbordet og begynte. Og må si, a feast for crows, for n bok! du kjenner det, i margen!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, der beskrev du presist akkurat min reaksjon på siste setning også. Åh, herlig! Forbløffelse, og så en god dose skadefryd! ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har ikke lest noen av dem, men nå tror jeg det er på tide. Takk for anbefaling!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise