Leste denne i jula og kom inn her nå for å huka av for "lest" så da at den allerede var huka av for. Kan dermed konkludere med at den ikke satte igjen mange spor hos meg første gang, ei heller andre gang.. Har absolutt sine lyspunkt, men er altfor svulstig og pretensiøs for min smak. Føler det er tilfelle med lang de fleste av bøkene til Coelho som jeg har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Trur eg ikkje kjem til å lese fleire bøker av Coelho ( det er ikkje den første). Historia om Maria er forsåvidt ok, men,nei...Dette er både platt og svulstig!, og for meg lite truverdig.(Trass i i at det skal vere basert på ei historie "fra virkeligheten.")

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noe av denne forfatteren før. Den var lettlest og underholdene. Maria reiser fra hjemlandet Brasil for å søke lykken. Rollespill er en viktig del av det nye livet hennes. Når hun har spart sammen nok penger, skal hun reise hjem og kjøpe en gård.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NinaMaikenStig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva