Hver gang jeg åpnet boka spredte en eim av smerte, svette og tårer seg i rommet, men eimen var innhyllet i en sødme av honning, kjærlighet og kampen om like rettigheter. En bok laget for guffne høstdager under pleddet med kakao i koppen!Jeg anbefaler den på det aller varmeste. :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig - en nydelig bok om et svært trist og alvorlig tema.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsket også denne boken! En nydelig, sanselig bok om viktige temaer. Absolutt en av mine favorittbøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fine ord, hadde det på samme måte. Elsket boken. Lar meg fengsle av historier fra Sør-Statene, det er fortsatt mange samfunn som er slik mht rase og rettigheter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, ikke sant! Det er helt vanvittig å tenke på i 2012, at det faktisk finnes steder det ennå er sånn.. :/ Det gjør jo boken akkurat litt ekstra viktig. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

HeidiLisbeth Kingsrud KvistensomniferumDaffy EnglundMorten JensenbrekAnne Berit GrønbechLeselenaMarteLibraritas vIda SMariarJoakimKristinbjarnuRLene AndresenHeidi BStregaSimen "Boktimmy" Ingemundsenkjell kSynnøve H HoelWenche VargasLibris50Aud- HelenHarald KAgnete M. HafskjoldAnniken LCtinaHelena EVigdis VoldRune U. FurbergThomas KlakeggstormdottirGodemineJulie StensethEli HagelundBertyLine DahleEmilie GeistRoger Martinsen