Tegneserieversjonen er utrolig god! Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

I det hele tatt finnes det på bibliotekene masse flotte tegneserier som knapt noen vet at overhodet eksisterer. Disse kan fungere som katalysator i forhold til å ønske bli kjent med de samme karakterene i vanlige bøker, eller å bli interessert i lesing i det hele tatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne er bare gull for de lesetrøtte gutta. :-) Og ikke å forakte for jenter heller!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig, dette her var en sabla god tegneserieadapsjon, klare farger og uttrykksfulle tegninger og med handling som drives fram akkurat så fort som den skal. Kudos til Samlaget! James er dessuten en person jeg får sympati for rett og slett, han er ikke en endimensjonal og kjedelig type som i den Unge James Bond-adapsjonen jeg leste nylig.

Noen moralister vil kanskje påpeke at det er en smule uetisk å trene opp og sende ut elleve- tolvåringer på ekstremt livsfarlige oppdrag blant verdens verste forbrytere. Jeg sier til dem: la nå unga få holde på, man kan ikke bli hysterisk heller!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnie