Jeg er ikke noen stor fan av Staalesen, men denne fortellingen er meget velskrevet. den er spennnende og den er sammenhengende. Spesielt det siste synes jeg er viktig. Jeg er grundig lei av krim som strør om seg med løsspor og hvor underlige opplysninger dukker opp fra det stor intet.

Spenningen om hvordan det hele henger sammen, forsvant etter halvlest bok. Greit nok.

Men oppbyggingen av boka er flott. Gode tilbakeblikk. Grei T-banelektyr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hørte denne som hørespill. Som nesten alltid med produkter fra Radioteateret er det dyktig laget. Kitt slitsom å høre på var det jo. Dels fordi sinte bergensere som skriker til hverandre er anmassende i seg selv, og dels fordi hovedpersonen utenom Veum opplever så mye vondt. Men urealistisk er det sikkert ikke.

Anbefales i alle fall til Veum-fansen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne boken meget godt, og den var både spennende, interessant og Varg Veum hadde selvfølgelig noen humoristiske kommentarer som får leserne til å trekke på smilebåndet. Likte historien veldig godt, og den var godt skrevet og framstilt.

Historien har blitt filmatisert, og den var forferdelig dårlig. Blant annet på grunn av at historien er så og si ikke lik i det hele tatt? S:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaStig TIngunn SPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer GabrielsenEgil Stangeland