Premiere på "Kompani Orheim" 2 mars. Flere enn meg som gleder seg til ny film om Jarle Klepp ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Det er ikke ofte jeg kan si at filmen er like bra som boka, men når det gjelder Kompani Orheim så må jeg berømme filmskaperne! De har klart å få fram essesen i boka, typene, følelsene, stemningene på en utrolig god måte.

Joda, jeg var litt våt i øyekroken jeg også da jeg gikk ut fra kinosalen og det var jeg ikke alene om!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har akkurat sett Kompani Orheim. Veldig veldig bra!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nå vært på kino og sett "Kompani Orheim". Det var en positivt opplevelse, ikke minst var det gode skuespillereprestasjonene av både barn ungdommer og voksne.
Så flott det er at det blir laget god norsk film med et manus som appelerer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte også filmen veldig godt. Kompani Orheim er forøvrig den boka jeg har likt best av bøkene om Jarle Klepp.

Skuespillerene gjorde en formidabel innsats. Gjengivelsen av 80-tallet var også en innertier; interiør, musikk, klær og hår - veldig mye jeg kjente meg igjen i.

Det var mye snufsing i kinosalen da rulleteksten kom over skjermen. Og selv om jeg kjente historien godt fra før, hadd jeg også en klump i halsen da jeg gikk hjem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra! Det visste jeg ikke.

Gleder meg veldig, tenker jeg skal lese boka på nytt først også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, ja, ja! Det blir fantastisk å se Kompani Orheim.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oppdatering: Nettopp sett traileren. HERREGUD, DET BLIR KJEMPEBRA! Kjente gåsehuden bare ved å se traileren! http://www.vgtv.no/#!id=47992 for de som ikke har sett den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva