Bra bok. Man ser hvilke store forfattere som har inspirert Enger gjennom språket i boken. Enger gjentar seg selv noen ganger, jeg trodde først jeg hadde lest avsnittene før. Må være det eneste som er irriterende i boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Slet litt med å komme gjennom denne. Den fenget ikke helt. Ble faktisk litt likegyldig til historien og til løsninga. Jeg skal likevel lese Engers neste. For det er mye som er bra her. Godt språk, gode replikker, et sympatisk og menneskelig persongalleri, for å nevne noe. "Skinndød" var forresten bra!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke enig, syntes Fantomsmerte var veldig bra og spennende, og synes at den var bedre enn Skinndød. Grunnen til dette er at hovepersonen fremstod som litt mere normal enn i den første boka. Det irriterer meg litt at mange krimforfattere på død og liv skal fremstille hovedpersonene sine allt for spesiellt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Dumt at leseren blir likegyldig til selve boka og bare vil bli ferdig med den. Jeg likte også <<Skinndød>>! Forfattere lærer vel også etterhvert ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg Kari, følte det ble mye innhold som var unødvendig, og den store spenningen kom egentlig aldri. Egentlig litt som en Staalesen bok, bare at Veum er en mer karitmastisk person i motsetning til den mer sympatisk Juul. For begge personene har morsomme replikker, og er karakterer du blir glad i. Eneste forskjellen blir at 250 sider uten spenning tåler du i en Staalesen bok, mens 400 sider i en bok som denne uten noe utpreget "høydepunkt" blir som sagt litt i det kjedeligste laget. Og denne "MakkaPakka" og "6tiermes7" er vell blitt brukt nok ganger i disse 2 bøkene nå? Men uansett likte veldig godt Skinndød så gleder meg til å lese den tredje, selvom denne ikke fallt helt i smak hos meg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHarald KTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaSynnøve H HoelaRmaNdA Bais