Tja. Jeg er ikke helt enig. En av de sterke karaktertrekkene med Annika er nettopp dette at hun sliter med å finne sin plass og vite hva som er "riktig" å gjøre. Hun vet rett og slett ikke hvordan hun skal håndtere kidnappingssituasjonen og fokuserer da på det trivielle. Hun gir slipp på kontrollen i situasjonen og godtar å bli redusert til en kakebakende "logistikksjef". Å fokusere på det hverdagslige tror jeg kan være en naturlig forsvarsteknikk i en slik stressende situasjon, samtidig som Marklund på denne måten (igjen) får vist Annikas manglende evne til å vite hvordan hun skal håndtere livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er enig i at det å fokusere på det dagligdagse er en forsvarsmekanisme i en stresset og vanskelig situasjon, men jeg synes kanskje det blir litt i overkant. Denne boka når ikke helt opp hos meg - dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterHarald KTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckKaramasov11RufsetufsaSynnøve H Hoel