Noen få ord om boka:

En bok jeg begynte å lese i allerede den dagen da jeg kjøpte den. Allerede fra de første sidene smeltet fargen fra omslaget inn i innholdet i boka. Det er ikke en sort og dyster roman, heller ikke en skjærende hvit, men noe midt imellom. Jeg har ofret hendene mine utallige ganger ute i kulda (bare fordi jeg foretrekker å lese utendørs) for å lese i denne boken. Så godt har jeg likt den. Det er alt ved beskrivelsene hans av menneskers handlinger, unge som gamle,som bare fascinerer meg noe helt ekstremt. Likevel tenker jeg å ende min litterære reise sammen med Jarle Klepp her. Når sant skal sies synes jeg boken er et must for skjønnlitteraturinteresserte, men etter hvert som jeg har lest mer og mer skjønnlitteratur selv har jeg merket bedre og bedre hvor dypt jeg savner andre sjangere. Boken får likevel et høyt terningkast av meg - fordi det objektivt er en heidundrande god bok!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig i at boka er et must :-) Min reise med Jarle Klepp er ikke slutt, gleder meg til neste bok. Måtte det komme mange bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAudhildsiljehusmorLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit Håverstad