Jeg har akkurat startet å lese denne boka som jeg fikk til jul, og det blir en utfordring å lese den ferdig tror jeg. Det vil uansett bli et prosjekt som tar lang tid. Her er det få tegn, mange paranteser, ut og inn av tid, forfatterens egne tanker, fotnoter osv..

Ingen har kommentert boka her inne, selv om den finnes i 10 andre boksamlinger? Er dette tilfeldig, eller er boka vanskelig tilgjengelig for flere enn meg? Ut fra det giveren har sagt og det jeg har lest om boka så tror jeg den er bra, har derfor lyst til å lese den (selv om alle anmeldelser sier at det er en "mannebok"). Nå ber jeg om tilbakemelding fra de av dere som har lest boka, er den verdt "strevet"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaske