Svært medrivende og godt strukturert om noen kaotiske og fortvilte timer

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har lest ut boka "Da terroren rammet Norge" av Kjetil Stormark. Et journalistisk mesterstykke som bør bli en del av historiepensum. Med kryssklippingen blir det nærmest en krim, selv om vi har den grusomme fasiten. Boka bør være en del av bakteppet når vi ruster oss til rettsaken mot nidingen i april...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg er det enda for tidig, selv om jeg kjente ingen som gikk bort eller ble skadet fysisk/psykisk eller begge deler. Det som skjedde var rått og svikfullt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kirsten, jeg har stor forståelse for at det for tidlig for noen. Denne boka kommer til å stå som et referanseverk i lang, lang tid framover.

Jeg for min del tenker at det er godt å ha lest boka før rettsaken kommer opp, for da er jeg redd mediene kommer til å frotse i detaljer som vi ikke egentlig trenger i det offentlige rom. Da har jeg fått gått igjennom dette i porsjoner og lagt fra meg boka gjentatte ganger og har fått fordøyd en del av de sterkeste inntrykkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det du nevner her tror jeg er verd å legge seg på minne. Takk for at du sendte meg noen om denne boken. Da boken først kom ut så må jeg si at jeg rygget bakover, jeg var ikke klar for å lese om dette i bokform. Når nå noe tid har passert er jeg mer moden for å lese om denne svikefulle hendelsen i 2011. Personen var fullstendig klar over hva han gjorde, for det er noe han har planlagt over tid. Å tenke på at han meiet ned mange flotte mennesker med kaldt blod er fremdeles uforståelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne Jensen