Boken er fin å lese om man er interessert i skriving og litteratur. Det er veldig interessant å lese om forfatternes syn på skrivingen. Den er, ikke overraskende, svært individuell. Noen tror på verktøyet, mens andre tror på noe mer mystisk, noe som beskrives som en bevegelse, eller en inspirasjon eller et samspill med fiktive karakterer i boka. Men alle forfatterne som Brenner intervjuer trekker frem det viktigste: at uten å trene å skrive, blir du ikke en god forfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg fant den også veldig motiverende. Fikk mange gode tips, og som du sier, den er veldig individuell. Flere forfattere hadde fullstendig ulik oppfatning av hva som gjorde en bok god, hva som var det beste tipset, osv. Men jeg kunne jo egentlig ikke forventet noe annet - litteratur ER veldig individuelt, og godt er det! :)

Liker du å skrive?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne må jeg notere meg.

Som så mange andre går jeg med en liten hobbyforfatter i magen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard